Цьогоріч граничний термін сплати земельного податку для івано-франківських громадян закінчується 23 серпня

Цьогоріч граничний термін сплати земельного податку для івано-франківських громадян закінчується 23 серпня

09.08.13 16:04 0 960
Про це повідомила під час прес-конференції для місцевих ЗМІ в.о. начальника управління оподаткування та контролю об‘єктів і операцій Галина Преснякова.
Зокрема, вона зазначила, що міська ДПІ здійснила нарахування сум плати за землю та 23 червня поточного року надіслала власникам земельних ділянок та користувачам - громадянам міста Івано-Франківська та прилеглих до нього сіл міського підпорядкування (Крихівців, Микитинців, Угорників, Хриплина та Вовчинців) податкові повідомлення-рішення про необхідність її сплати. Оскільки, відповідно до норм Податкового кодексу, сплата проводиться протягом 60 днів з дня вручення такого рішення, граничний термін сплати настає 23 серпня 2013 року, адже 26 серпня – вихідний день.
Посадовиця зауважила, що фізичними особами у селах міського підпорядкування земельний податок можна сплатити через каси сільських рад за квитанцією про приймання податкових платежів.

На суму податкового зобов’язання з податку за землю, не сплаченого у встановлені терміни, тобто до 23 серпня 2013 року, івано-франківським платникам податків нараховуватиметься пеня у порядку, визначеному Податковим кодексом.


Підготовлено інформаційно-комунікаційним
відділом ДПІ у м. Івано-Франківську
Головного управління Міндоходів
в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ