Маєте намір отримати публічну інформацію? Надсилайте запит

Маєте намір отримати публічну інформацію? Надсилайте запит

09.08.13 19:46 0 888
З початку року до Головного управління Міндоходів у Тернопільській області надійшов 21 інформаційний запит, що на 31,3 відс. більше порівняно з відповідним періодом минулого року. Здебільшого запитувачі користувалися мережею Інтернет для надання запитів, решта надійшли поштою на адресу Головного управління. Щодо категорії запитувачів, які письмово зверталися до Головного управління Міндоходів в області, 3 інформаційних запити надійшло від юридичних осіб, 18 запитів надійшло від фізичних осіб.
У запитах на інформацію 18 фізичних осіб та 3 юридичних особи найчастіше цікавилися реєстраційними даними суб’єктів господарської діяльності, інформацією про проведення перевірок суб’єктів господарювання, кількістю платників податків, сплатою податків і зборів до бюджетів різних рівнів. Крім того, порушувалися питання щодо адміністрування та сплати податку на додану вартість, податку на доходи фізичних осіб.
За результатами розгляду фахівці Головного управління Міндоходів в області надали вичерпні відповіді на 18 запитів, по 3 – надано відмову через те, що запитувана інформація належить до категорії інформації з обмеженим доступом.
Нагадаємо, що запити на публічну інформацію, розпорядником якої є Головне управління Міндоходів у Тернопільській області, можна подавати:
на поштову адресу: Головне управління Міндоходів у Тернопільській області, вул. Білецька, 1, м. Тернопіль, 46003;
на електронну адресу: publicinfo@rsta.tr.ukrtel.net.;
факсом: (0352) 43-46-02;
за телефоном: (0352) 43-46-33.
Запит також може бути поданий особисто до відділу обслуговування платників податків Головного управління Міндоходів у Тернопільській області (кімн. 720) в робочий час згідно з правилами внутрішнього трудового розпорядку (з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 13.00 год. та з 13.45 до 18.00 год. (у п’ятницю – до 16.45 год.).

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Забезпечити належне ...

КОМЕНТАРІ