Забезпечити належне адміністрування єдиного соціального внеску

Забезпечити належне адміністрування єдиного соціального внеску

09.08.13 19:47 0 943
Питання, пов’язані із запровадженням процесу адміністрування єдиного соціального внеску органами Міндоходів, нещодавно обговорили представники Головних управлінь Міндоходів Пенсійного фонду Тернопільщини під час робочої зустрічі.
«Наше спільне завдання полягає в здійсненні скоординованих заходів щодо підвищення рівня фонду оплати праці та детінізації ринку праці з огляду необхідності виконання норм Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальне обов’язкове державне соціальне страхування», – акцентувала увагу присутніх перший заступник начальника ГУ Міндоходів у Тернопільській області Марія Мельник.
На зустрічі начальник ГУ Пенсійного фонду в Тернопільській області Лариса Хома нагадала присутнім порядок адміністрування єдиного соціального внеску в органах Пенсійного фонду, ознайомила з особливостями контролю за сплатою внесків, погашення податкового боргу, подання звітності та проведення контрольно-перевірочних заходів.
Учасники робочої зустрічі обговорили необхідність проведення органами Пенсійного фонду якісної звірки та інвентаризації у розрізі платників з метою забезпечення належної передачі до органів Міндоходів функцій з адміністрування єдиного соціального внеску та недопущення зриву призначення пенсій та росту боргів.
Завершуючи зустріч, присутні схвалили рішення продовжити співпрацю та спільні консультації з питань запровадження процесу адміністрування єдиного соціального внеску органами Міндоходів.


Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Маєте намір отримати ...
Наступна новина: На антикорупційний сервіс ...

КОМЕНТАРІ