У Ємені повідомили про нові можливі удари безпілотників США по бойовиках

У Ємені повідомили про нові можливі удари безпілотників США по бойовиках

09.08.13 21:46 0 906
У Ємені в четвер повідомили про відразу два ймовірні повітряні удари безпілотних літаків США в різних місцях країни, внаслідок яких загинули принаймні восьмеро підозрюваних бойовиків місцевого відділку терористичної мережі «Аль-Каїда». Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За повідомленням, другий такий удар у провінції Хадрамаут у східній частині Ємену по авту зі ймовірними бойовиками вбив принаймні двох. Раніше в четвер унаслідок іншого удару в центральній провінції Маріб загинули шестеро підозрюваних бойовиків.

Таким чином, протягом менш як двох тижнів у Ємені здійснені вже не менш як сім імовірних повітряних ударів по бойовиках із безпілотників США.

У середу влада Ємену заявила, що попередніми днями зірвала наміри терористичної мережі «Аль-Каїда» здійснити захоплення портів і трубопроводів у цій країні.

Попередніми днями низка західних держав тимчасово закрила свої посольства в Ємені і ще кількох країнах регіону, а США закликали своїх громадян терміново залишити Ємен через інформацію про можливу серйозну терористичну загрозу з боку «Аль-Каїди».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ