До складу громадської ради при ГУ Міндоходів Волині увійшли представники 31 громадської інституції

До складу громадської ради при ГУ Міндоходів Волині увійшли представники 31 громадської інституції

10.08.13 08:24 0 813
Цей постійно діючий, консультативно-дорадчий орган сформовано на демократичних виборних засадах 8 серпня 2013 року під час проведення установчих зборів шляхом відкритого голосування.

Громадську раду при Головному управлінні Міндоходів у Волинській області очолив голова правління Волинського обласного об’єднання організацій роботодавців Володимир Цибульський, його заступниками обрано голову Регіональної ради підприємців у Волинській області Петра Пилипюка та громадського активіста, виконавчого директора Об’єднання організацій роботодавців Волині Юрія Анцуха.

«Представники інститутів громадянського суспільства виявили активність та відповідальність у формуванні складу громадської ради, яка відтепер два роки діятиме при Головному управлінні Міндоходів в області ,- підкреслила, виступаючи на засіданні заступник начальника ГУ Міндоходів Волині Інна Степанюк,- ефективний та прозорий формат діяльності громадської ради при ДПС області сприяв налагодженню системного діалогу наших фахівців з громадськістю. Вони готували спільні пропозиції та рішення, що стосуються суспільно-економічного розвитку нашого регіону та вдосконалення нового податкового законодавства».

Посадовець зазначила, що цю важливу діяльність Головне управління Міндоходів у Волинській області разом з активістами громадських організацій продовжуватиме і надалі, гарантуючи сумлінним платникам податків нашої області максимальний комфорт в обслуговуванні та створення сприятливих умов для розвитку підприємницької ініціативи.

«Ми активно працювали разом в складі громадської ради при ДПС області ,- наголосив голова новоствореної громадської ради при ГУ Міндоходів у Волинській області Володимир Цибульський,- розглядали надзвичайно актуальні питання, які цікавили, як представників бізнес-спільноти, так і фахівців податкової служби. в полі зору наших інтересів ініційовані зміни до Податкового кодексу стосовно ставки податку на додану вартість, також прораховуємо чи вигідний, наприклад, для експорту пропонований податок з обороту. Позицію сумлінного бізнесу з цих проблемних моментів мають знати у Міністерстві доходів і зборів».

За словами голови громадської ради при ГУ Міндоходів у Волинській області Володимира Цибульського, Міністерство доходів і зборів, яке від імені держави відповідає за помірне оподаткування та створення мікроклімату довіри і партнерства у взаємодії з представниками бізнесу, не підведе очікувань представників національного бізнесу.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Тернополі музей Михайла ...

КОМЕНТАРІ