У Волинській області на викраденому автомобіль потрапив у ДТП

У Волинській області на викраденому автомобіль потрапив у ДТП

10.08.13 09:18 0 849
Правоохоронці встановили чоловіка, який незаконно заволодів автотранспортом і через кілька метрів ним же врізався у дерево.

До чергової частини Локачинського РВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від 31-річного жителя району про те, що невідома особа викрала його автомобіль. Правоохоронці встановили, що кримінальне правопорушення скоїв раніше судимий 24-річний житель сусіднього села.

Того вечора чоловік, перебуваючи у нетверезому стані, побачив біля дороги припаркований автомобіль «ВАЗ-2104» з причепом «Фермер». Виявилося, що транспорт відчинений, а ключі знаходяться в замку запалювання. Цим він і скористався. Завів машину і поїхав. Оскільки навиків керування не мав, то проїхати йому вдалося метрів триста: чоловік врізався в дерево і пошкодив чужу огорожу.

Горе-водія забрала карета швидкої допомоги, але наступного дня його вже виписали з лікарні. Варто зазначити, що викрадений автомобіль ремонту вже не підлягає.

Правоохоронці стверджують, що 24-річний хлопець, окрім того, що раніше уже мав кримінальне минуле, підозрюється у вчиненні інших правопорушень.

Розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкцією цієї статті передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Волинські оперативники ...

КОМЕНТАРІ