У Волинській області за крадіжку телефонів буде покарання

У Волинській області за крадіжку телефонів буде покарання

10.08.13 08:56 0 829
Правоохоронці встановили особу, котра викрала телефони у жителів Володимира-Волинського району.

Чоловік прийшов у гості до свого знайомого. Сіли за стіл, трохи випили. Згодом до них приєдналися двоє жінок. Відпочинок був у розпалі, коли гостеві закортіло вийти.

У цей час одна з подруг непомітно для всіх викрала із чоловічою сумочки телефон, який їй приглянувся ще раніше. Посидівши ще деякий час, компанія розійшлася.

Наступного дня жінка думала, як здати телефон у ломбард. Рішення прийшло спонтанно: її подруга, з якою напередодні розпивали спиртне, погодилася занести телефон, адже про те, що він крадений, навіть не здогадувалася. Виручені кошти жінки потратили разом. Правда, грошей вистачило не надовго, тому 25-річна спритниця через декілька днів вкрала ще один телефон у… знайомої.

Однак на цьому її кримінальну діяльність припинили правоохоронці, тож слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області розпочато досудове розслідування ч. 2 ст 185 (Крадіжка) КК України. Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб, карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Аліна МАТУСЕВИЧ,

Володимир-Волинського МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі з гідністю ...

КОМЕНТАРІ