На Хмельниччині співробітники ДСНС дбають про безпеку громадян на воді

На Хмельниччині співробітники ДСНС дбають про безпеку громадян на воді

10.08.13 08:01 0 829
9 серпня в місті Хмельницькому на річці Південний Буг рятувальники ДСНС провели черговий рейд щодо дотримання правил безпеки на воді, адже літній сезон у розпалі. На вулиці спека і люди масово тягнуться до водойм. І поки відпочиваючі насолоджуються купанням у річці, співробітники ДСНС нагадують їм про правила безпеки поводження на воді. Під час рейду рятувальники розповсюджували серед дітей та дорослих листівки та пам’ятки, в яких доступно розписано про те, чого не слід робити коли знаходишся у річці. Як виявилось деякі батьки добряче навчили своїх дітей елементарним правилам, які можуть зберегти їхнє життя.

Головне Управління ДСНС у Хмельницькій області закликає громадян суворо дотримуватись елементарних правил безпеки на воді.

Пам’ятайте – порушення правил безпеки призводить до трагічних наслідків. Ні в якому разі не можна купатися в незнайомих або

необладнаних для цього належним чином місцях. Небезпечно заходити у воду в нетверезому стані, пірнати з мостів, на мілководді та після тривалого перебування на сонці. Не влаштовуйте небезпечні ігри на воді, контролюйте ігри дітей. Розраховуйте свої сили та не запливайте далеко, уникайте води зі швидкою течією.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Пірло розраховує продовжити ...

КОМЕНТАРІ