Міліціонери затримали підозрюваного у вчиненні вбивства матері та дитини у Хмельницькому

Міліціонери затримали підозрюваного у вчиненні вбивства матері та дитини у Хмельницькому

10.08.13 08:09 0 836
Правоохоронці близько тижня працювали у цілодобовому режимі, і, врешті-решт, комплекс проведених слідчо-оперативних заходів дав свій результат — підозрюваного затримано.

Жахливе вбивство, що сталося в обласному центрі 1 серпня, просто-таки обурило громадськість міста. Нагадаємо, посеред білого дня невідомий зарізав 29-річну жінку та її шестирічного сина у їхній власній квартирі. Тіла загиблих знайшла мати вбитої, яка близько третьої години повернулася з роботи додому.

Над розкриттям жорстокого злочину у цілодобовому режимі працювали як працівники Хмельницького міського відділу внутрішніх справ, так і фахівці з обласного управління МВС. Розглядалося декілька версій вбивства, правоохоронці детально відслідковували усі можливі контакти загиблої.

Врешті-решт проведені слідчо-оперативні заходи дали свій результат і підозрюваного у вчинені вбивства було затримано. Ним виявився 36-річний чоловік, раніше неодноразово судимий.

Підозрюваний 9 липня звільнився із місць позбавлення волі, офіційно ніде не працював. Того дня, перебуваючи в районі Львівського шосе, він згадав, що тут неподалік мешкає його давня знайома. Адресу пам'ятав, тож вирішив зайти позичити грошей.

Як пояснює сам затриманий, вхідні двері до квартири були незамкнені. Господиня якраз готувала на кухні обід, і вкрай обурилась непроханому гостю, почала кричати й виганяти його. Та чоловік пішов у наступ — вдарив її, а коли жертва втратила свідомість, заволік її до кімнати та зв’язав руки.

Свідком жорстокого поводження із матір’ю став її 6-річний син. Хлопчик намагався її захистити, тоді зловмисник схопив кухонного ножа і перерізав дитині горло. Наступною жертвою стала матір…

Наразі затриманий перебуває під арештом, стосовно нього відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Слідство у справі триває.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: застілля на ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ