Працівники Івано-Франківської ДПІ провели семінар-тренінг щодо подання звітності засобами E-mail

Працівники Івано-Франківської ДПІ провели семінар-тренінг щодо подання звітності засобами E-mail

10.08.13 08:39 0 824
Під час семінару-тренінгу головний державний інспектор відділу супроводження автоматизованих інформаційних систем міської ДПІ Зінаїда Рябушенко ознайомила присутніх з процесом підготовки податкової звітності та можливістю її відправлення засобами телекомунікаційного зв‘язку. Платники податків отримали практичні поради щодо встановлення програмного забезпечення для реалізації цих функцій.

Крім того, Зінаїда Рябушенко розповіла учасникам семінару про переваги подання звітності в електронному вигляді. Вона ще раз нагадала, що ключі електронного підпису для подання такої звітності можна отримати безкоштовно. Для того, щоб спростити процедуру їх отримання, у залі №3 Центру обслуговування платників податків фахівці ДПІ надають консультації щодо заповнення необхідних документів та встановлення відповідного програмного забезпечення.

Семінари-тренінги щодо подання звітності в електронному вигляді івано-франківські міндоходівці проводять щомісяця. Така форма взаємодії з платниками податків є одним із дієвих способів надання практичної та консультативної допомоги з питань оподаткування. Адже проведення цих заходів - невід’ємна складова забезпечення зворотного зв’язку міндоходівців з громадськістю.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Етно-центр запрацює у ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ