У Рівненській області відповідальність за ненадання електронної звітності по РРО не відмінена, а відстрочено застосування штрафних санкцій

У Рівненській області відповідальність за ненадання електронної звітності по РРО не відмінена, а відстрочено застосування штрафних санкцій

10.08.13 08:00 0 827
Звертаємо увагу власників реєстраторів розрахункових операцій на те, що подання електронної звітності по РРО в зв’язку з прийняттям Закону України № 357-VII від 21.06.2013 р. «Про внесення змін до розділу II Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Податкового кодексу України» щодо відстрочення настання відповідальності за неподання електронної звітності» не відмінене, а відстрочено настання відповідальності за її неподання до 01.01.2014 року.

Нагадуємо, що для приєднання касових апаратів до «електронної стрічки» існує два шляхи. Перший – це придбати касові апарати нового покоління, що створюють контрольну стрічку в електронній формі і містять вбудовані модеми. Інший спосіб – доопрацювати наявні касові апарати, а саме придбати необхідні модеми під конкретні моделі РРО для підключення їх до мережі Інтернет.

728 касових апаратів, як нових, так і оснащених відповідними модемами, вже підключені до cистеми зберігання і збору даних реєстраторів розрахункових операцій. Ці реєстратори розрахункових операцій вже формують електронну касову стрічку та автоматично передають дані про готівкові операції на сервери Міндоходів.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ