Наряд групи затримання Державної служби охорони припинив дебош нетверезих далекобійників на одній із автостоянок Рівного

Наряд групи затримання Державної служби охорони припинив дебош нетверезих далекобійників на одній із автостоянок Рівного

10.08.13 08:10 0 850
Нетверезі далекобійники влаштували дебош на одній із автостоянок Рівного. Охоронник негайно викликав наряд групи затримання Державної служби охорони. Правопорушників доставили до Рівненського районного відділення міліції для з`ясування подробиць даної пригоди.

– Чоловіки були напідпитку, – розповідає молодший інспектор СПГЗ ОБМ УДСО при УМВС України в Рівненській області прапорщик міліції Олександр Присяжнюк. – Хиталися зі сторони в сторону, на наші зауваження не реагували, назвати свої паспортні дані відмовилися. Тоді ми запропонували їм проїхати з нами до Рівненського районного відділення міліції для з`ясування питання по суті.

Затриманими виявилися 50-річний житель Запорізької області та 41-річний мешканець Вінницької області.

– Далекобійники залишили свої машини на стоянці, а самі вирішили трохи відпочити, –розповідає охоронник автостоянки. – Та коли вже перебрали оковитої, стали поводитися неадекватно, виражалися нецензурною лайкою, чіплялися до інших громадян та персоналу.

Наразі триває слідство, перевіряються всі факти події.

Вікторія БОНДАР,

УДСО при УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: При Головному управлінні ...

КОМЕНТАРІ