ФК «Тернопіль» проходить в 1/16 фіналу Кубка України з футболу

ФК «Тернопіль» проходить в 1/16 фіналу Кубка України з футболу

10.08.13 08:46 0 826
ФК «Тернопіль» у Білій Церкві у непростому для себе матчі в 1/32 фіналу Кубка України з футболу здолала команду «Арсенал-Київщина» з рахунком 1-0.

Граючи другий тайм в більшості, тернополяни могли виграти і з більшим рахунок, однак на діях гравців обидвох команд позначилась невиносима спека. Стовпчик термометра зафіксував 41 градус.

На початку матчу точилася рівна гра, фактично без гольових моментів. Аж під завісу першого тайму хорошу нагоду відкривати рахунок мав Богдан Семенець, який обійшов захисника суперника і міг виходити сам на сам з воротарем. Гравець «Арсенала» не дав йому цього зробити ціною фолу і тут же був покараний суддею, отримавши червону картку.

Кількісна перевага ФК «Тернопіль» далася взнаки у другому таймі. Тернопільська команда володіла перевагою, створювала небезпечні моменти. В одному з них на 51-ій хвилині і відзначився Богдан Семенець, завдавши влучного удару з дальньої дистанції.

І хоч господарі намагалися забити бодай один м’яч і таки зачепитися за додатковий час, ФК «Тернопіль» впевнено довів гру до перемоги.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку скликається 44-а ...
Наступна новина: На Рівненщині міліціонери ...

КОМЕНТАРІ