На Тернопіллі з гідністю виконувати поставлені завдання

На Тернопіллі з гідністю виконувати поставлені завдання

10.08.13 08:56 0 805
Урочиста нарада з нагоди призначення Олександра Вітрука начальником Головного управління Міндоходів у Тернопільській області, Ігоря Сторожука заступником начальника Головного управління Міндоходів – начальником слідчого управління фінансових розслідувань та Миколи Харкавого начальником Тернопільської митниці Міндоходів відбулася у конференц-залі Головного управління Міндоходів Тернопільщини.

Новопризначених керівників представив заступник Міністра доходів і зборів України Андрій Ігнатов, який розповів про принципи роботи та основні завдання Міністерства. Зокрема, А.Ігнатов зазначив, що на інтеграція двох служб завершена на всіх рівнях, відбулася системна переорієнтація роботи з урахуванням інтересів бізнесу. «Наша місія полягає в підвищенні адміністрування податків, зборів, митних платежів та єдиного соціального внеску, наданні послуг громадянам і бізнесу та забезпеченні наповнення доходної частини бюджету, створенні умов для розвитку підприємництва та міжнародної торгівлі. Переконаний, що з поставленими завданнями призначені керівники з гідністю впораються», – підкреслив заступник Міністра.

Привітання прозвучали також з уст перших заступників голови Тернопільської обласної державної адміністрації та Тернопільської обласної ради Миколи Головача і Сергія Тарашевського, міського голови Сергія Надала.

Дякуючи за привітання, начальник Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Олександр Вітрук зазначив: «Очолювати Головне управління Міндоходів в області для мене – це велика честь і ще більша відповідальність. Переконаний, що разом з колективом професіоналів та у співпраці з органами влади, місцевого самоврядування, громадськістю нам вдасться і надалі досягати високих показників у роботі. А ефективність нашої діяльності вимірюватиметься як показниками з наповнення бюджету, так і підвищенням рівня податкового та митного сервісу для платників».

Перебуваючи у Тернополі, заступник Міністра доходів і зборів України Андрій Ігнатов також побував у Музеї податкової служби та ознайомився з роботою Центру обслуговування платників податків при Тернопільській об’єднаній ДПІ.

Ще фото

Інформаційно-комунікаційний відділ

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: За допомогою небайдужих ...

КОМЕНТАРІ