Підозрюваний у вбивстві попався на крадіжці двох пляшок спиртного

Підозрюваний у вбивстві попався на крадіжці двох пляшок спиртного

10.08.13 09:43 0 837
Працівники лінійного відділу на ст. Одеса-Головна УМВС України на Одеській залізниці затримали 32-річного іноземця, який перебував у міжнародному розшуку, при спробі вкрасти з вокзального кафе горілку і коньяк.

Подія сталася о 6-й годині ранку, коли обходячи маршрут, інспектор роти патрульної служби Андрій Рибальченко помітив за стійкою зачиненого кафе незнайомця, який викрав спиртні напої і намагався втекти. Заблокувавши зловмисника, правоохоронець негайно повідомив оперативного чергового, який на місце події направив допомогу.

В черговій частині міліції, куди було доставлено правопорушника, з’ясувалося, що він мешканець однієї з сусідніх країн, який в травні поточного року перетнув державний кордон України і, з його слів, приїхав в Одесу в пошуках роботи. Як з’ясувалось, працювати він не хотів, а шукав легкого заробітку і розваг. Напередодні крадіжки він придивлявся до вокзального кафе, щоб потім без перешкод проникнути в службове приміщення, де зберігається товар.

Сума вкраденого складає 620 грн. За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 «Крадіжка» КК України.

Під час досудової перевірки встановлено, що даний громадянин з 1 червня 2013 року, знаходиться в міжнародному розшуку в зв’язку з обвинуваченням у скоєнні злочину передбаченого ч.1 ст.105 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу Російської Федерації. Відповідно санкції відносно підозрюваного було обрано запобіжний захід – утримання під вартою з подальшою екстрадицією ініціаторами розшуку.

Правопорушник має незакінчену середню освіту. Під час тимчасової роботи в столиці Російської Федерації він на ґрунті неприязних відносин до свого напарника, а також перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, наніс останньому безліч колото-різаних ран, які були не сумісні з життям, після чого відразу втік за межі держави.

На даний час правопорушник перебуває в ізоляторі тимчасового утримання м. Одеси до прийняття рішення щодо його екстрадиції.

СЗГ УМВС України

на Одеській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ