Конфлікт між колегами закінчився трагічно

Конфлікт між колегами закінчився трагічно

10.08.13 11:43 0 968
Волинські правоохоронці за 20 хвилин затримали, чоловіка, який позбавив життя свого 20-річного колегу.

До чергової частини Любомльського РВ міліції Волинської області надійшло повідомлення лікаря про те, що до них із колото-різаною раною в області серця доставлений молодик. Від отриманих травм потерпілий помер у лікарні. Правоохоронці встановили особу винуватця у смерті хлопця. Ним виявився 35-річний житель Львівщини.

Напередодні щорічного святкування дня міста у Любомль із Львівської області привезли атракціони. Коли працівники встановили їх, вирішили відпочити. Тож у вагончику, де тимчасово проживали, накрили стіл, не обійшлося без горілки.

Раптово між робітниками виникла суперечка, тож вони вийшли на вулицю, аби поговорити по-чоловічому. Один із них непомітно прихопив з собою ніж.

Через кілька хвилин двоє колег, які залишилися у фургоні пішли перевірити як хлопці вирішують між собою конфлікт. 35-річний зловмисник побачив колег і кинувся тікати. Неподалік лежав поранений опонент конфлікту та закривавлений ніж. Незважаючи на те, що лікарі миттєво прибули на виклик, врятувати потерпілого не вдалося.

Завдяки злагодженим і оперативним діям особового складу любомльського райвідділу міліції злочинця затримали через 20 хвилин після скоєння правопорушення.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), тож раніше судимий житель Львівської області знову постане перед судом. За вчинення правопорушення чоловік може опинитися за ґратами на п’ятнадцять років.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: МВС та Нацкомфінпослуг ...

КОМЕНТАРІ