У Сєвєродонецьку правоохоронці вилучили більше 35 тисяч пачок цигарок

У Сєвєродонецьку правоохоронці вилучили більше 35 тисяч пачок цигарок

10.08.13 14:44 0 892
Працівники СДСБЕЗ Сєвєродонецького міськвідділу міліції виявили та вилучили понад 35 тисяч пачок цигарок, які зберігалися в приміщенні одного з комунальних торговельних підприємств з порушеннями вимог чинного законодавства.

«З метою припинення незаконного обігу контрафактної тютюнової продукції та забезпечення безпеки життя і здоров'я громадян, - розповідає заступник начальника УДСБЕЗ ГУМВС України у Луганській області Ігор Звездін, - на території України проводяться оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою «Тютюн-Контрафакт 2013».

Попередження, виявлення, припинення кримінальних та адміністративних правопорушень, вчинених у сфері виробництва і обігу тютюнової продукції з підробленими акцизними марками - ось основні завдання операції.

Так, працівники сектору державної служби боротьби з економічною злочинністю Сєвєродонецького міськвідділу у ході проведення санкціонованого обшуку в одному з офісних приміщень комунального торгового підприємства, що знаходиться в місті Сєвєродонецьку, і автомобілі, орендованому даним підприємством, виявили 35,5 тисяч пачок тютюнових виробів відомого українського виробника з марками акцизного збору, які зберігалися з порушеннями вимог чинного законодавства.

Усього вилучено тютюнової продукції на суму 230 750 гривень.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань і попередньо кваліфікований за ст. 199 КК України. Проводиться досудове слідство. Вилучена тютюнова продукція направлена ​​на експертизу для встановлення експертами ознак контрафактності, що свідчать про порушення інтелектуальних прав товаровиробника.

Юридична оцінка даних ознак у сукупності з іншими доказами буде дана вже судом.

Сєвєродонецький МВ ГУМВС

України у Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У США звинуватили двох ...
Наступна новина: Мисливський сезон 2013 ...

КОМЕНТАРІ