Cтолична міліція затримала чоловіка, який

Cтолична міліція затримала чоловіка, який "спеціалізувався" на виробництві та оптовій торгівлі каннабісу

10.08.13 16:44 0 912
Співробітники відділу БНОН Подільського районного управління столичної міліції затримали 42-річного киянина, який у власній оселі налагодив виробництво гашишу та каннабісу. Чоловік раніше вже мав проблеми із законом та був засуджений, щоправда, за майнові злочини.

В ході проведення огляду приміщення оперативники виявили та вилучили готові для продажу паперові згортки з наркотиком, пластикові пляшки з насінням та пляшки з екстрактом каннабісу. Загальна вага вилученого - 1500 г, а його вартість оцінюється майже у 300 тисяч гривень. Окрім цього було вилучено обладнання за допомогою якого відбувався процес виробництва.

Як пояснив затриманий, виявлені в нього речовини є наркотичними: гашиш, каннабіс та екстракт каннабісу, які він самостійно виготовив за допомогою ламп та інших приладів у власній квартирі. Зберігав з метою подальшого збуту. За попередньою інформацією, чоловік продавав наркотики тільки оптовими партіями. Наразі правоохоронці встановлюють мережу збуту.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст.309 та 310 Кримінального Кодексу України. Санкції цих статей передбачають покарання у вигляді, як мінімум, штрафу, а то і позбавлення волі на строк до 3 років.

ВЗГ ГУМВС України в місті Києві
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: МВС розшукує Петра ...
Наступна новина: Поправити матеріальне ...

КОМЕНТАРІ