На Житомирщині правоохоронці затримали групу осіб, що спеціалізувалися на крадіжках з i-box терміналів

На Житомирщині правоохоронці затримали групу осіб, що спеціалізувалися на крадіжках з i-box терміналів

10.08.13 08:40 0 807
Четверо чоловіків, які були затримані правоохоронцями у Бердичівському районі Житомирщини, причетні до скоєння низки крадіжок з i-box терміналів у столиці, на території Київської, Житомирської та Львівської областей.

«Цієї ночі у м. Бердичеві, що на Житомирщині, невідомі проникли до одного з магазинів і шляхом злому i-box терміналу викрали з нього грошові кошти». Таке повідомлення надійшло до місцевого відділку міліції.

Поки на місці події працювала слідчо-оперативна група, працівники карного розшуку вживали заходів щодо затримання осіб, причетних до скоєння зухвалого злодіяння.

– На території Житомирщини й раніше фіксувалися подібні злочини, - розповідає т.в.о. начальника управління карного розшуку УМВС в області Сергій Хімчик. – Аналогічні крадіжки були зареєстровані на території й суміжних з Житомирською областей. Спільні з правоохоронцями інших регіонів оперативні заходи та слідова інформація вказували на те, що усі ці кримінальні правопорушення вчиняються одними й тими ж особами.

Відтак, результатом взаємодії міліціонерів Житомирщини та Київської області стало затримання у Бердичівському районі автомобіля «Шкода», у салоні якого знаходилося четверо осіб. Під час огляду авто правоохоронці виявили та вилучили знаряддя для зламування, радіостанції, маски з прорізями для очей та грошові кошти.

Четверо осіб, які виявилися жителями столиці та Київської області, доставлені до Бердичівського міськрайвідділу міліції та наразі перевіряються на причетність до скоєння низки крадіжок з i-box терміналів, учинених в інших регіонах держави.

Як повідомив т.в.о. начальника УМВС України Житомирщини Василь Дячук, за всіма фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за різними частинами ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За чинним кримінальним законодавством за вчинення подібних злодіянь винуватцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі маєте намір ...

КОМЕНТАРІ