На Закарпатті УБОЗ затримав жінку, яка продала свою трирічну дитину

На Закарпатті УБОЗ затримав жінку, яка продала свою трирічну дитину

10.08.13 08:30 0 960
На Закарпатті працівники управління боротьби з організованою злочинністю затримали 42-річну жінку, яка за 8 тисяч гривень продала свою малолітню доньку.

До оперативників надійшла інформація про те, що жителька м. Берегово хоче продати двох своїх діток. Дану інформацію одразу внесено до ЄРДР та розпочато досудове розслідування за ч.3 ст.149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини).

УБОЗівці встановили, що жінка дійсно шукає покупців для 8-річного хлопчика та 3-річної дівчинки. Мати пропонувала купити їх за 2 тисячі доларів США для подальшого залучення до жебрацтва. Недивно, бо жінка і сама таким чином заробляла на життя.

Просто на вулиці посеред білого дня вона віддала трирічну дитину, за що отримала 8 тисяч гривень. Відразу після передачі грошей її затримали правоохоронці.

Наразі дівчинка знаходиться у притулку. Подальшу долю сестри та брата вирішуватимуть компетентні органи.

Після затримання жінка розкаялась та розповіла, що у такий спосіб хотіла заробити на нове життя та виїхати на батьківщину.

Горе-мати затримана в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їй загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років.

Прес-служба ГУБОЗ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині освоєно 282, 3 ...

КОМЕНТАРІ