На Одещині пройшла операція

На Одещині пройшла операція "Нічне місто"

10.08.13 20:09 0 3038
Під час операції співробітниками карного розшуку Одеського міського управління міліції відпрацьовані місця концентрації осіб, які займаються проституцією. Проведеним рейдом на вулицях міста було виявлено 27 жінок «легкої поведінки», стосовно яких складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст.181-1КоАП України (заняття проституцією).

Матеріали, зібрані співробітниками міліції направлені для розгляду до адміністративної комісії Одеської міської ради для прийняття рішення згідно чинного законодавства.

Також оперативниками в період операції було проведено моніторинг Інтернет ресурсів, в ході якого виявлено 16 сайтів, за допомогою яких скоюються правопорушення у сфері суспільної моралі.

Наразі на централізованому обліку в органах внутрішніх справ м. Одеси перебувають понад півтори тисячі осіб, що займаються проституцією. З початку поточного року складено 200 адміністративних протоколів за надання інтимних послуг за грошову винагороду. Проведений аналіз показав, що це представниці слабкої статі віком від 25 до 35 років, мешканки як Одеській області так інших регіонів України. Присутні в їх рядах також і громадянки держав ближнього зарубіжжя.

Заняття проституцією тягне за собою попередження або накладення штрафу від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Ті ж дії, вчинені повторно протягом року, після накладення адміністративного стягнення, тягнуть за собою відповідальність у вигляді штрафу в розмірі від восьми до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Прес-служба Одеського міського управління міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ