У Рівненській області велосипеду "приробили ноги"

У Рівненській області велосипеду "приробили ноги"

11.08.13 11:42 0 1045
У чергову частину Радивилівського РВ надійшло повідомлення від 45-річного Сергія, що на вулиці Почаївській невідомі особи поцупили його велосипед. Міліціонери відразу розпочали пошуки зниклого транспортного засобу.

– Під час перевірки осіб, які перебувають на обліку в органах внутрішніх справ, мені надійшла інформація, що до викрадення велосипеда може бути причетний 46-річний мешканець району Сергій, – розповів капітан міліції Михайло Кучер. – Цей чоловік веде антигромадський спосіб життя та неодноразово попадав в поле зору міліції за скоєння крадіжок. Після проведеної профілактичної бесіди Сергій зізнався, що це саме він виявився «липким на руку».

Під час спілкування з міліціонером підозрюваний також розповів правоохоронцю, що вже продав викрадений велосипед знайомому за 200 гривень, в той час коли матеріальний збиток потерпілому сягає майже тисячі.

– На даний час велосипед знайдений та вилучений, а відносно Сергія відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), – прокоментував начальник РВ Віталій Кеда. – Чоловікові загрожує штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські або виправні роботи, або ж арешт і позбавлення волі на строк до трьох років.

Оксана ШУЛЯК,

Радивилівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі за кермом ...

КОМЕНТАРІ