Найбільш резонансні злочини та події на 10.08.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 10.08.2013 р.

11.08.13 07:49 0 1188

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 16402 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 4761 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 735 дорожньо-транспортних пригод, в яких 8 осіб загинули та 140 травмовано.

У Дніпропетровську в результаті проведення слідчих дій затримано 27-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 7 серпня в згаданому місті у квартирі 42-річного громадянина, під час сварки та після спільного вживання спиртних напоїв ножем убив господаря. Після чого тіло, з метою приховування кримінального правопорушення, переніс до підвалу будинку (знайдено). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

У Мелітопольському районі Запорізької області в результаті проведення слідчих дій затримано 41-річного безробітного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 9 серпня в будинку за місцем проживання під час раптово виниклої сварки заподіяв ножове поранення грудної клітини своєму 61-річному батьку (госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 (замах на вбивство) КК України.

У місті Миколаєві в результаті проведення слідчих дій затримано 45-річного безробітного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 9 серпня на вулиці згаданого міста під час сварки та після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв ножові поранення живота та грудної клітини 23-річному безробітному жителю цього ж міста (госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.15 та ч.1 ст.115 (замах на вбивство) КК України.

У Здолбунівському районі Рівненської області в результаті проведення слідчих дій затримано 23-річну безробітну місцеву жительку. Попередньо встановлено, що вона вранці 9 серпня на подвір’ї власного домогосподарства, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час раптово виниклої сварки заподіяла смертельні ножові поранення своєму 29-річному безробітному чоловіку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

У місті Луганську 9 серпня в результаті проведення слідчих дій затримано двох 30-річних громадян однієї з сусідніх держав. Попередньо встановлено, що вони намагалася вивезти за кордон для надання послуг сексуального характеру двох місцевих жительок, віком 19 та 16 років, обидві без постійного місця роботи. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України.

На Закарпатті відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) стосовно директора державного підприємства. Він вимагав 2 тис. доларів США неправомірної вигоди від жителя міста Ужгорода за видачу йому дозволу на збір ягід на території згаданого господарства. Зловмисника затримано під час отримання ним частини неправомірної вигоди в сумі 1 тис. доларів США.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чемпіонат світу. Перший ...
Наступна новина: На Тернопіллі ...

КОМЕНТАРІ