Правоохоронці Львівщини відвідали дітей, які відпочивають у санаторіях Дрогобицького району

Правоохоронці Львівщини відвідали дітей, які відпочивають у санаторіях Дрогобицького району

11.08.13 12:49 0 1383
Співробітники різних підрозділів міліції Львівської області побували у Дрогобицькому районі, де відвідали дітей, які відпочивають у тамтешніх санаторіях.

Під час зустрічі, співробітники Кримінальної міліції у справах дітей та Державної автомобільної інспекції розповіли малечі про правила безпечної поведінки у період літніх канікул, а бійці спецпідрозділу міліції «Беркут» продемонстрували юним глядачам своє озброєння та силові прийоми, які доводиться застосовувати при затриманні зловмисників.

Перший заклад, до якого завітали охоронці правопорядку, був дитячий заклад санаторного типу «Світанок», розташований у Дрогобицькому районі. На цей час у санаторії відпочивають 160 дітей. Керівником вказаного закладу є Дацьків Орислава Іванівна.

За словами Орислави Іванівни, діти від ранку чекали на приїзд працівників міліції. Тим більше, розповіла пані Орислава, чимало хлопчаків і дівчат зізналися, що у майбутньому хочуть працювати саме у міліції. Відтак, зустріч з «людьми у формі» стало справжнім святом для відпочиваючих.

«До нас і раніше приїжджали працівники міліції. Але тоді не було бійців «Беркута», який своїми виступами приємно вразив не лише дітей, але й нас, дорослих – працівників санаторію», - зауважила Орислава Дацьків.

Окрім санаторію «Світанок», правоохоронці також зустрілися з дітьми (120 осіб), які відпочивають у санаторії «Зелений гай». Сюди приїхала малеча з Житомирської та Рівненської областей.

До вихованців закладу звернулася керівник Кримінальної міліції у справах дітей ГУ МВС України у Львівській області підполковник міліції Марта Лєсна, яка розповіла: « ми навчали дітей правильній поведінці під час літніх канікул, показали їм, чим займаються такі служби як КМСД, ДАІ та спецпідрозділ «Беркут». Видно, що діти дуже гарно реагували, їм дуже сподобалось – адже не у всіх таборах проводяться такі заходи».

Своєю чергою старший інспектор Відділу ДАІ міста Львова капітан міліції Людмила Ліб провела дітям цікаву вікторину, залучивши кожного з них до вивчення Правил дорожнього руху, що є вкрай важливим для безпеки останніх.

Бійці спецпідрозділу «Беркут» також приємно вразили маленьких відпочиваючих. Вони показали дітям свою зброю, спорядження, а також продемонстрували вправність з рукопашного бою.

«Всім з дитинства подобається зброя. Всі хлопчики колись грались у війну – тому й зараз дітям найбільше сподобались пістолети, наша нова снайперська гвинтівка, а також прийоми рукопашного бою», - зазначив інструктор із застосування спеціальних засобів Батальйону міліції особливого призначення МОП «Беркут» майор міліції Ігор Коць.

Такі заходи, зазначила керівник Відділу зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області підполковник міліції Світлана Добровольська, важливо проводити. Адже саме у такій формі діти ефективніше сприймають інформацію про правила безпечної поведінки, зокрема, під час літнього відпочинку.

ВЗГ ГУ МВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Не менше 20 людей загинули ...

КОМЕНТАРІ