Правоохоронці-транспортники повернули рідним підлітка-втікача

Правоохоронці-транспортники повернули рідним підлітка-втікача

11.08.13 15:50 0 1006
Працівники УМВС України на Одеській залізниці в потязі сполученням «Черкаси-Одеса» виявили неповнолітнього, який втік з дому, щоб потрапити на море.

Телефонне повідомлення про те, що 16-річний підліток втік з дому і можливо буде їхати поїздом до Одеси надійшло до чергової частини лінійного відділу на ст. Помічна від оперативного чергового Новоукраїнського РВ міліції Кіровоградської області.

До правоохоронців звернулась тітка втікача, пояснивши, що 16-річний племінник через конфлікт з матір’ю без її дозволу залишив домівку і має намір з друзями пожити в лісопосадці біля моря. Хлопець вчиться в місцевому професійно-технічному училищі на тракториста. В минулому році працівниками райвідділу міліції він затримувався за зберігання наркотичної речовини.

Правоохоронці при відпрацюванні потягу одеського напрямку в одному з вагонів виявили «мандрівника», який знаходився в стані алкогольного сп’яніння. В черговій частині на підлітка було складено адміністративний протокол відповідно до ст. 178 «Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді» КУпАП. Після протверезіння з неповнолітнім проведено профілактичну бесіду та передано рідним.

Вирішується питання щодо адміністративної відповідальності стосовно матері підлітка відповідно до ст. 184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» КУпАП.

СЗГ УМВС України

на Одеській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники міліції ...
Наступна новина: Під час сварки син убив ...

КОМЕНТАРІ