Під час сварки син убив рідного батька

Під час сварки син убив рідного батька

11.08.13 16:50 0 1144
Чернівецькі правоохоронці затримали чоловіка, якій підозрюється у вбивстві власного батька.

На гарячу лінію «102» зателефонував лікар сільської лікарні Сторожинецького району Чернівецької області та повідомив, що в одному з місцевих помешкань виявив тіло господаря з ознаками насильницької смерті.

На місці події правоохоронці виявили у померлого чисельні тілесні ушкодження голови та колото-різану рану в області шиї.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України та розпочато слідство.

Вже наступного дня завдяки професійним діям правоохоронців підозрюваного у вбивстві 61-річного чоловіка вдалось встановити та затримати. Ним виявився син загиблого.

З’ясувалося, що на ґрунті спільного вживання алкогольних напоїв, 43-річний чоловік вступив з батьком в конфлікт, який переріс у бійку. Останнім аргументом «бесіди» став ніж.

Наразі триває слідство. Затриманому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Цікавим є те, що син загиблого нещодавно повернувся з Італії, де встиг побувати в місцях позбавлення волі за скоєння крадіжок, а його покійний батько також був раніше судимий за вчинення побутового вбивства.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ДТП на Тернопільщині: ...

КОМЕНТАРІ