ДТП на Тернопільщині: вагітна жінка у лікарні, її матір загинула

ДТП на Тернопільщині: вагітна жінка у лікарні, її матір загинула

11.08.13 17:50 0 1281
Увечері, 9 серпня в місті Бучачі сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода. 40-річна жителька райцентру загинула, а її вагітну доньку з важкими травмами доправили до лікарні. Водій «Москвича», який наїхав на пішоходів, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Близько 22 години матір з донькою разом вийшли із продуктового магазину. Жінки йшли тротуаром, не сподіваючись біди. 33-річний лихач, посварившись вдома з дружиною, вирішив покататися на автомобілі вулицями райцентру. В якийсь час він не впорався з керуванням авто та виїхав на тротуарну доріжку. Така легковажність стала фатальною для старшої жінки, яка померла у кареті швидкої допомоги. 17-річна вагітна донька теж потерпіла від наїзду автомобіля. Вона отримала черепно-мозкову травму. Медики забрали її у реанімаційне відділення центральної районної лікарні, а згодом доправили до обласного медичного закладу.

Обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють слідчі. Працівники міліції затримали водія. Автомобіль винуватця події перебуває під арештом.

Стосовно водія розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Хід розслідування перебуває на контролі керівництва обласного управління міліції.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: Під час сварки син убив ...
Наступна новина: Кіровоградські ...

КОМЕНТАРІ