Cтоличні правоохоронці вилучили 100 літрів спирту та тисячу пляшок фальсифікованої горілки

Cтоличні правоохоронці вилучили 100 літрів спирту та тисячу пляшок фальсифікованої горілки

11.08.13 13:35 0 1033
Підпільний цех з виробництва фальсифікованих алкогольних виробів виявили в місті Києві співробітники Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю столичної міліції. Організував незаконне виробництво 40-річний місцевий житель.

Не будучи суб'єктом господарювання, чоловік розливав горілку відомої марки прямо в гаражі одного з кооперативів столиці. До виробництва залучив кількох найманих робітників.

Сумнівний алкоголь збували на місцевих ринках та за місцем його виготовлення. Правоохоронцями з незаконного обігу було вилучено понад 100 літрів спирту та майже 1000 пляшок готової продукції - всього на суму понад 25 000 грн. Стосовно «підприємця» та його спільників розпочато кримінальне провадження за ознаками злочинів, передбачених щонайменше двома статтями Кримінального кодексу України.

Як розповів, Олександр Томашевський, начальник спеціального відділу Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю, у рамках супроводження матеріалів кримінального провадження, співробітниками УДСБЕЗ виявлено та припинено незаконну діяльність підпільного цеху з виробництва алкогольної продукції. З незаконного обігу, окрім спирту та готових до продажу пляшок, вилучено обладнання, яке забезпечує виробництво та марки акцизного податку на алкогольні напої у загальній кількості понад 15 тисяч.

Наразі призначено експертні та лабораторні дослідження вилученого знаряддя та сировини на предмет її загрози для життя і здоров'я людей.

ВЗГ ГУМВС України в місті Києві
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ