Найбільш резонансні злочини та події на 11.08.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 11.08.2013 р.

11.08.13 11:11 0 918
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 14982 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 3605 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 713 дорожньо-транспортних пригод, в яких 25 осіб загинули та 171 травмовано.

В Іршавському районі Закарпатської області в результаті проведення слідчих дій затримано 52-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що він уночі 8 серпня у своєму будинку під час сварки та після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв смертельні тілесні ушкодження 42-річному місцевому жителю. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Керчі Автономної Республіки Крим у результаті проведення слідчих дій затримано 27-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що він уночі 10 серпня у своєму будинку під час сварки та після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв ножове поранення грудної клітини 44-річному жителю цього ж міста, без постійного місця роботи (госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).

У місті Луганську в результаті проведення слідчих дій затримано 43-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що він уночі 10 серпня на вулиці вказаного міста під час раптово виниклої сварки заподіяв ножові поранення 32-річному жителю цього ж міста, без постійного місця роботи (госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).

У місті Києві в результаті проведення слідчих дій затримано 48-річну місцеву жительку, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що вона вдень 10 серпня в квартирі за місцем проживання під час сварки та після спільного вживання спиртних напоїв ножем вбила свого 41-річного співмешканця, безробітного. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ