Чернівецька область: під час пожежі рятувальниками врятовано 1 людину

Чернівецька область: під час пожежі рятувальниками врятовано 1 людину

12.08.13 13:03 0 784
12 серпня під час пожежі в житловому будинку рятувальники врятували життя 46-річного чернівчанина. Загорання трапилося близько 1 години ночі на дев’ятому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку по вул. Комарова м. Чернівці. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів у квартирі де сталася пожежа перебував власник оселі. Сильне задимлення у приміщенні створило небезпеку для життя чоловіка. Вогнеборці зa допомогою апаратів захисту органів дихання увійшли в приміщення. В одній із кімнат вони виявили власника помешкання, рятувальники вивели його в безпечне місце. Одночасно було проведено евакуацію 3 мешканців сусідніх квартир. Переконавшись, що життю власника оселі та мешканців сусідніх квартир нічого не загрожує, рятувальники приступили до гасіння пожежі. За короткий проміжок часу вогонь було ліквідовано. Від вогню було врятовано житловий будинок.

9 серпня на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку с. Ропча Сторожинецького району. Про загорання повідомив сусід, який проїжджав повз будинок де виникла пожежа. На той момент горіла покрівля житлового будинку та поруч розташована господарська будівля, також вогонь перекинувся на ще одну господарську будівлю. Одразу ж на місце виклику було направлено пожежно-рятувальний підрозділ міста Сторожинець та місцеву пожежну команду сіл Верхні Петрівці та Нижні Петрівці. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів вогнем було охоплено 3 будівлі. Загальна площа пожежі становила 220 м. кв. Вогнеборцям вдалося ліквідувати пожежу в тих розмірах, в яких вони її застали на момент прибуття. Під час ліквідації пожежі рятувальниками було врятовано поруч розташований житловий будинок. Загиблих та травмованих на пожежі немає.

Всього протягом вихідних у Чернівецькій області виникло 5 пожеж на яких рятувальники врятували від знищення 4 будівлі, а найголовніше врятоване 1 людське життя.

Прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Росії відзначають ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ