В Закарпатській області іршавські міліціонери розкрили крадіжку мобільного телефону від дівчини

В Закарпатській області іршавські міліціонери розкрили крадіжку мобільного телефону від дівчини

12.08.13 13:08 0 849
Суботнього вечора 19-річна жителька села Брід Іршавського району разом зі своїми друзями відпочивала у диско-клубі села Нижнє Болотне. Тут вона виявила зникнення свого мобільного телефона вартістю майже 1000 гривень.

Дівчина звернулась за допомогою до іршавських правоохоронців. Розкриття даної крадіжки було доручено оперуповноваженому карного розшуку Іршавського райвідділу міліції Олександру Поповичу.

Міліціонер з′ясував, що дівчина відпочивала у розважальному закладі, і свою сумочку декілька разів протягом вечора залишала без нагляду. В цьому ж розважальному закладі відпочивав і мешканець села Заріччя разом зі своїми друзями. Проходячи біля столика, побачив, що на кріслі лежать жіночі сумочки, а за столиком ніхто не сидить. От у нього й виникла ідея щось викрасти: непомітно для інших понишпорив по сумочках, де в одній знайшов мобільний телефон. Відключив його й поклав собі до кишені, а далі вийшов на подвір′я та пішов додому. Самим телефоном він не користувався, а телефонну картку по дорозі додому викинув.

Приблизно через тиждень підозрюваний знову навідався до згаданого диско-клубу, але відпочивати йому довго не довелось, так як до нього підійшли працівники міліції та менеджер закладу…

Відносно крадія відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Старший слідчий Михайло Золотар проводить досудове розслідування.

Водночас міліція радить усім любителям клубного відпочинку бути обачними. Не залишайте без нагляду особисті речі, не викладайте на столик мобільні телефони та гроші, бо цим ви приваблюєте злодія. Якщо думаєте відлучитись на декілька хвилин від свого столика, попросіть когось із знайомих приглянути за речами.

Віта Борзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Житлобуд-1" розпочав ...
Наступна новина: В Чернігівській області під ...

КОМЕНТАРІ