В Івано-Франківській області за два місяці видано більше 2,3 тис. ліцензій на алкоголь та тютюн

В Івано-Франківській області за два місяці видано більше 2,3 тис. ліцензій на алкоголь та тютюн

12.08.13 13:08 0 817
За два останні місяці п.р. Головним управлінням Міндоходів в Івано-Франківської області видано платникам податків 2381 ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними та тютюновими виробами, зокрема 1510 ліцензій на алкоголь та 871 на тютюн. Місцевий бюджет поповнився майже на 2,7 млн.грн.

Нагадаємо, у зв’язку з реорганізацією ДПС в Івано-Франківській області та ліквідацією РУ Департаменту САТ ДПС України в Івано-Франківській області, всі процедури щодо прийняття документів на видачу, анулювання, призупинення ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами здійснює ГУ Міндоходів в Івано-Франківській області.

Пункт приймання та видачі документів на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами розміщено у каб. 4 залу № 1 Центру обслуговування платників податків ДПІ у м. Івано-Франківську по вул. Незалежності, 20.

Крім того, для зручності платників податків відповідні документи приймаються районними державними податковими інспекціями. Матеріали по темі

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ