У Рівненській області внаслідок пожежі у власному помешканні загинув  56-річний чоловік

У Рівненській області внаслідок пожежі у власному помешканні загинув 56-річний чоловік

12.08.13 13:08 0 968
О 05:05 11 серпня за номером «101» надійшло повідомлення, що у селі Бронники Рівненського району трапилося загорання у житловому будинку, загинув господар. До місця події відразу було направлено чергову варту 10-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Клевань.

Прибувши до місця виклику рятувальники від місцевих мешканців з’ясували, що загорання трапилося у приватному господарстві 56-річного громадянина Володимира. Односельчани помітили, що з будинку виходить дим та негайно кинулися на допомогу. Чоловіка люди винесли на свіже повітря, проте він вже не подавав жодних ознак життя, а осередок займання котрим виявився тліючий матрац залили відром води. Вогонь знищив лише постіль та матрац у кімнаті.

Зі слів сусідів, Володимир інвалід ІІІ-ї групи, ніде не працював, прожив один, зловжив алкогольними напоями. Навіть після огляду місця пожежі на ліжку було знайдено дві пляшки з під спиртного.

Наразі всі обставини даної трагедії з’ясовує слідчо-оперативна група міліції та фахівців Державної служби з надзвичайних ситуацій.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ