Рівненщина: на Острожчині правоохоронці затримали чоловіка за збут пігулок з наркотичним вмістом

Рівненщина: на Острожчині правоохоронці затримали чоловіка за збут пігулок з наркотичним вмістом

12.08.13 13:29 0 1044
Нещодавно оперативникам Острозького міського відділу спільно з їх обласними колегами вдалося припинити злочинну діяльність 32-річного острожанина Віктора. Чоловік вирішив збагатитися за рахунок продажу наркотиків.

– Під час оперативної закупки Віктор був затриманий за збут однієї пігулки «Субітекс». Такий товар обійшовся покупцеві у 500 гривень, – зазначив начальник Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Валерій Самчук. – Під час особистого огляду у підозрюваного було виявлено та вилучено ще частину пігулок цього ж препарату.

До речі, це не перше знайомство чоловіка із правоохоронцями. Ще будучи неповнолітнім, Віктор відбував покарання у місцях позбавлення волі за вбивство, вимагання та крадіжку. Після виходу з пенітенціарного закладу чоловік знайшов роботу та одружився. Однак ані дружина, ані дитина не втримали його від скоєння злочину.

– Щодо Віктора слідчими Острозького МВ УМВС України в Рівненській області розпочате кримінальне провадження, передбачене частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років, – повідомив начальник слідчого відділення Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Микола Ковальчук. – Нині Віктор затриманий, вирішується питання про обрання відносно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Вікторія АНТОНОВА,

Острозький МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: 656 осіб з ...
Наступна новина: У Національному художньому ...

КОМЕНТАРІ