Найбільш резонансні злочини та події на 12.08.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 12.08.2013 р.

12.08.13 13:14 0 1015
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 12460 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 2786 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 616 дорожньо-транспортних пригод, в яких 18 осіб загинули та 166 травмовано.

У місті Одесі в результаті проведення слідчих дій затримано 18-річного безробітного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 18 липня у квартирі за місцем проживання під час раптово виниклої сварки молотком убив свою 42-річну матір. Після чого, з метою приховування кримінального правопорушення, її тіло завернув у поліетилен, поклав у диван та залив цементом (тіло знайдено). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

У Шполянському районі Черкаської області в результаті проведення слідчих дій затримано 22-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він увечері 10 серпня на вулиці, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час раптово виниклої сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження 54-річному безробітному жителю цього ж району. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

У Дніпровському районі міста Києва в результаті проведення слідчих дій затримано 32-річного безробітного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 11 серпня на вулиці зазначеного міста під час сварки на ґрунті ревнощів заподіяв ножове поранення грудної клітини 27-річному безробітному жителю цього ж міста (госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 (замах на вбивство) КК України.

У Бобровицькому районі Чернігівської області в результаті проведення слідчих дій затримано 56-річного безробітного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 11 серпня на території власного домогосподарства під час раптово виниклої сварки пострілом із саморобного пристрою заподіяв вогнепальне поранення живота своєму 31-річному сину. Потерпілого госпіталізовано. Пристрій вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 (замах на вбивство) КК України.

В Одеській області в результаті проведення слідчих дій затримано 45-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він увечері 10 серпня в будинку за місцем проживання під час раптово виниклої сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження своїй 39-річній дружині. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ