В Одесі працівники міліції виявили склад з підпільними цигарками

В Одесі працівники міліції виявили склад з підпільними цигарками

12.08.13 15:14 0 838
Працівники Управління боротьби з економічною злочинністю Одеської області спільно зі слідчими та представниками прокуратури задокументували факт зберігання тютюнових виробів без марок акцизного збору.

В рамках раніше відкритого кримінального провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 204 Кримінального кодексу України, правоохоронці провели санкціонований обшук на території складських приміщень, що належать місцевому мешканцю.

Під час обшуку там було виявлено та задокументовано факти зберігання тютюнових виробів, на яких відсутні акцизні марки України.

Правоохоронці вилучили з незаконного обігу близько 50 тисяч пачок цигарок та, таким чином, не допустили витоку до загального споживання тютюнової продукції на суму 210 000 гривен. Зразки вилученої продукції направлені на дослідження.

Відповідно до ч.1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України подібні діяння караються штрафом від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення. Розслідування триває.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ