На Вінниччині міліціонер повернув додому неповнолітню втікачку

На Вінниччині міліціонер повернув додому неповнолітню втікачку

12.08.13 20:16 0 972
Оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Юрій Теметев повернув бабусі онучку, що втекла з дому, через сварку з родичами.

Повідомлення про зникнення неповнолітньої дівчини до Бершадського райвідділу міліції надійшло від сільського голови. Чоловік розповів, що до нього звернулась мешканка села з проханням допомогти відшукати 14-річну онучку, яка не повернулась додому.

У ході перевірки працівники міліції встановили, що напередодні дівчинка була у батька в сусідньому селі, але він відправив її назад до бабусі.

Для розшуку неповнолітньої задіяли весь особовий склад бершадської міліції. Завдяки спільним зусиллям, правоохоронці знайшли дівчину за селом біля річки Південний Буг. Впізнав дівчину за прикметами старший лейтенант міліції Юрій Теметев. Побачивши міліціонера, вона почала тікати та стибнула у річку. Не зволікаючи, оперативник в одязі кинувся навздогін. На іншому березі ріки він догнав втікачку та повернув додому бабусі. Жінка виразила сердечну подяку міліціонеру за його роботу.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чемпіонат світу. Ганна ...

КОМЕНТАРІ