В органах Міндоходів Тернопільщини триває антикорупційна робота

В органах Міндоходів Тернопільщини триває антикорупційна робота

12.08.13 20:02 0 1159
З метою виявлення фактів корупції, орієнтації на системне попередження цього явища в територіальних органах Головного управління Міндоходів у Тернопільській області підрозділом внутрішньої безпеки здійснюється постійний контроль за діяльністю працівників під час виконання службових обов’язків, встановлюються особи, схильні до вчинення протиправних дій та вживаються заходи щодо відсторонення потенційних порушників від виконання службових обов’язків.
Як повідомив, начальник відділу внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Тернопільській області Олександр Малець, протягом січня-липня 2013 року проведено 36 перевірок правомірності дій працівників під час виконання ними функцій держави, які після проведення перевірки, в порядку ст.214 КПК України, направлені до органів прокуратури для вирішення питання відповідно до вимог діючого законодавства. В Єдиному реєстрі досудових розслідувань (ЄРДР) зареєстровано 20 кримінальних проваджень. Складено 2 адміністративні протоколи щодо скоєння адміністративних корупційних правопорушень, передбачених новим антикорупційним законодавством. Двох осіб притягнуто до адміністративної відповідальності. Шість працівників ГУ Міндоходів області звільнено.
Нагадуємо, що у разі протиправних дій з боку працівників Міндоходів, платники можуть звертатися на сервіс «Пульс» – пряму телефонну лінію за номером телефону 044-284-00-07. Громадяни мають змогу не лише подати звернення у телефонному режимі, але й отримати результат про вжиті заходи та проведену перевірку.


Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Правоохоронці Києва ...
Наступна новина: Представники МВС проведуть ...

КОМЕНТАРІ