В Луцьку з ініціативи міського голови Миколи Романюка уже 86 житлових будинків забезпечено цілодобовим холодним водопостачанням

В Луцьку з ініціативи міського голови Миколи Романюка уже 86 житлових будинків забезпечено цілодобовим холодним водопостачанням

13.08.13 09:36 0 828
З ініціативи міського голови у місті впроваджується Програма обладнання підвищувальних насосних станцій міста Луцька приладами для регулювання тиску води у внутрішньобудинкових мережах. Як повідомив директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький, на встановлено перетворювач частоти в системі управління підвищувальними насосами ЦТП на вул. Гордіюк, 43, що дасть змогу забезпечити дванадцять дев’ятиповерхових житлових будинків цілодобовою подачею холодної води за наступними адресами: Гордіюк, 37; 39; 41; 43; 45; 47; Кравчука, 2; 4; 8; 10; 12; Соборності, 4.

Встановлено перетворювач частоти в системі управління підвищувальними насосами ЦТП на вул. Словацького, 12, яка забезпечує цілодобове водопостачання на шістнадцятиповерховий житловий будинок на вул. Словацького, 12 та економію електроенергії при подачі води на 40 % .

Завдяки названим перетворювачам частоти цілодобовим водопостачанням забезпечено 1645 квартир.

Довідково. Всього з початку року встановлено 7 перетворювачів частоти, що забезпечують цілодобове холодне водопостачання до 86-ти багатоповерхових житлових будинків.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області в ...
Наступна новина: В Львівській ...

КОМЕНТАРІ