Луцька ОДПІ: Малому та середньому бізнесу – комфортні умови роботи

Луцька ОДПІ: Малому та середньому бізнесу – комфортні умови роботи

13.08.13 09:56 0 1008
Об’єднання податкової та митної служби в єдине Міністерство доходів і зборів України – це важлива інституційна реформа, яка цілком відповідає європейським трендам. І тому одним із основних напрямків роботи інспекції є створення сприятливого клімату для розвитку підприємництва, налагодження партнерських відносин із платниками податків.

Про це під час зустрічі з представниками малого та середнього бізнесу міста Луцька та Луцького району повідомив заступник начальника Луцької ОДПІ Андрій Ткачук.

«Ми відмовились від фіскальних методів роботи на користь сервісного обслуговування кожного платника податків. Відтак при Луцькій ОДПІ вже рік функціонує Центр обслуговування платників податків, де платники можуть отримати весь спектр адміністративних та консультаційних послуг», – зазначив Андрій Ткачук.

Посадовець звернув на увагу підприємців на тому, що ефективність діяльності Центру обслуговування платників податків підтверджують цифри. Так, лише за січень – липень 2013 року працівниками Центру надано 61 620 послуг, з яких: 27 860 – адміністративних, 723 – консультаційних, 30 395 послуг з прийому кореспонденції, а також 2642 платника податків міста Луцька та Луцького району отримали електронні ключі для подачі звітності засобами телекомунікаційного зв’язку.

На завершення зустрічі Андрій Ткачук надав вичерпні відповіді на поставлені запитання представників бізнесу та наголосив на останніх змінах у податковому законодавстві, зокрема питаннях податку на нерухоме майно, сплаті земельного податку.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ