Заступник начальника Державтоінспекції України спілкувався з мешканцями та журналістами Закарпаття

Заступник начальника Державтоінспекції України спілкувався з мешканцями та журналістами Закарпаття

13.08.13 08:06 0 835
Днями заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України Володимир Резніков провів особистий прийом громадян у Закарпатській області, зокрема в Ужгород та Мукачеві.

Завітали до керівника 7 жителів області. Трьох з них турбували проблеми, які у них виникли, а саме: допомога у розшуку автомобіля, скарги на дії співробітників ДПС ДАІ та неотримання відповіді на звернення. Ще четверо громадян – представники різних громадських організацій та трудових колективів прийшли з конкретними пропозиціями щодо внесення змін до чинного законодавства. Пропозиції стосувалися видачі посвідчень водія, спрощення процедури отримання свідоцтв про закінчення курсів водія, спрощення процедури відшкодування за понесені збитки у разі ДТП від страхової компанії та пропозиція зобов’язати водіїв на отримання медичних довідок. Кожного з них Володимир Резніков вислухав, надав усне роз’яснення та чітко визначив подальший план дій для вирішення кожного питання.

Після прийому громадян, який в Ужгороді відбувався протягом 3-х годин та години у Мукачеві, заступник начальника Департаменту зустрівся з журналістами та відповів на ряд питань, які хвилюють місцеву пресу. На запитання про безпеку як водіїв так і пішоходів, Володимир Резніков зазначив, що, беручи до уваги найкращі світові технології, на Україні необхідне створення системи так званого «Безпечного міста», першим елементом впровадження такої системи може стати застосування в роботі ДАІ автоматичної фото-фіксації без впливу на неї людини. Центр обробки такої інформації буде єдиним для усього Західного регіону.

Також Володимир Резніков провів зустріч з особовим складом Державтоінспекції Закарпаття. В першу чергу він наголосив на обов’язковій відкритості працівників ДАІ перед населенням та важливості співпраці із засобами масової інформації.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Китаї за тероризм ...
Наступна новина: Від влади до громади: ...

КОМЕНТАРІ