Міжгірська міліція забезпечила правопорядок під час етнографічного фестивалю українсько-чеської дружби

Міжгірська міліція забезпечила правопорядок під час етнографічного фестивалю українсько-чеської дружби

13.08.13 08:16 0 1090
Днями в селі Колочава Міжгірського району відбувся фестиваль «Колочавське відлуння Тереблянської долини», на який до Колочави з’їхалось чимало гостей, чеських та українських туристів.

Гостей вітали сільський голова Колочави Василь Худинець, Генеральний консул Чеської Республіки у Львові Давід Павліта, мер міста Семіли Ян Фарскі, заступник голови Міжгірської РДА Володимир Голодняк, директор Національного природного парку «Синевир» Микола Дербак.

Під час фестивалю сільський голова Колочави та мер чеського міста Семіл підписали офіційну угоду про співпрацю.

Перед гостями свята виступив народний артист України Павло Дворський, який зачарував публіку «живим» виконанням своїх пісень. На святі звучали його популярні пісні «Смерекова хата», «Писанка», «Стожари», «Червона рута» та інші, які викликали захоплення як у старших слухачів, так і в молоді.

Міліція Міжгірщини також не залишилась осторонь даного свята і взяла активну участь в його проведенні та забезпеченні охорони громадського порядку. Для чого було залучено близько десятка працівників райвідділу. Оскільки на святі було багато гостей із зарубіжжя, то особлива увага приділялась недопущенню протиправних дій відносно гостей.

Дане святкування пройшло на високому рівні. Порушень громадського порядку не допущено.

Марія Ньорба

Міжгірський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: у ...

КОМЕНТАРІ