На Хмельниччині здоров’я дітей, здоров’я нації залежить від нас

На Хмельниччині здоров’я дітей, здоров’я нації залежить від нас

13.08.13 08:41 0 1167
Методи залучення молоді до занять фізичною культурою та спортом є різними. Серед них і популяризація різних гуртків, клубів за інтересами, і поширення інформації про спортивні досягнення, і різноманітні масові заходи, і соціальна реклама. Та, лише об’єднавши їх у одне ціле, задіявши усі можливі чинники у сім’ї, школі, суспільстві та даючи особистий приклад ми зможемо досягти результату. “Здоров’я дітей – здоров’я нації” – йдеться у нових соціальних ініціативах глави держави. А це: підвищення якості життя сімей з дітьми; всебічний розвиток та сімейний затишок кожній дитині. Оновлення у 2013-2014 роках застарілих спортивних майданчиків загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів сприятиме залученню дітей до занять фізичною культурою та спортом, а також популяризації здорового способу життя.

Темі розбудови спортивної інфраструктури та вивченню стану справ у цій царині присвячено нараду першого заступника голови адміністрації Вадима Гаврішка із представниками організацій спортивного спрямування області. Вадим Дмитрович переконаний, що Хмельниччині є ким пишатись, про це свідчать якісні показники та численні перемоги наших спортсменів, школярів та студентів як у професійних, так і у любительських змаганнях. Питання у поширені масовості занять фізичною культурою, використання шкільних спортивних залів та майданчиків у робочий та позаурочний час, формування усвідомлення дотримання здорового способу життя. Це також можна робити по-різному. Дієвим способом є власний приклад, як це робить голова адміністрації Василь Ядуха, закликаючи людей до занять спортом, незалежно від віку та особливу увагу приділяючи розвитку спортивних навичок у підлітковому віці, як альтернативі шкідливим звичкам. Ще одним методом є соціальна орієнтація бізнесу, як ось спорудження спортивного комплексу євро класу “Епіцентр” у Городку.

Піднімались під час зустрічі і гострі питання відповідальності за безпеку дітей на дитячих спортивних майданчиках, встановлення контролю за якістю надання спортивних послуг, розвитку багатофункціональних спортивних центрів як у районних центрах та містах, так на обласному рівні.

Питання модернізації спортивної галузі піднімає Президент України, і ми обов’язково матимемо тут позитивну динаміку, бо воно торкається і кожного представника влади, і кожного представника громади, і кожної родини, – підсумували учасники зібрання.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: відключення ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ