Особистий прийом прикарпатців провів заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України

Особистий прийом прикарпатців провів заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України

13.08.13 08:33 0 788
В Управлінні ДАІ УМВС України в області відбувся прийом громадян заступником начальника Департаменту ДАІ МВС України Володимиром Рєзніковим. Полковник міліції прибув, аби вислухати всіх бажаючих прикарпатців та проаналізувати ситуацію в регіоні.

Громадяни зверталися із пропозиціями щодо внесення змін до нормативних актів законодавства та процедури реєстраційної роботи УДАІ. Також людей цікавив порядок притягнення до адміністративної відповідальності за окремі види порушень. Прозвучали також пропозиції щодо змін адміністративного законодавства в сфері забезпечення безпеки дорожнього руху

Голова однієї із районних адміністрацій області розповів про проблеми, які турбують громадян на території обслуговування. Полковник міліції вислухав кожного з громадян і запевнив, що отримана в ході спілкування інформація буде прийнята до уваги. Наразі буде здійснюватися аналіз отриманих звернень, який дозволить підготуватися до подальшої роботи у напрямку.

Під час робочої поїздки Володимир Рєзніков провів зустріч із особовим складом. Керівник націлив правоохоронців на дотримання вимог законодавства та належного виконання службових обов’язків. Окрім того, він відвідав Івано-Франківське відділення реєстраційно-екзаменаційної роботи та ознайомився із введенням в експлуатацію електронного промоутера. «Це дуже цікава і корисна технічна новинка, - зазначив полковник міліції,- Ми візьмемо до уваги цей винахід і, вважаємо за доцільне вирішити питання щодо встановлення такого пристрою в інших областях».

Також, заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України здійснив зустріч із представниками засобів масової інформації краю, під час якої було обговорено нагальні проблеми служби ДАІ та безпеки дорожнього руху.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ