У Львівській області упродовж 3-х днів рятувальники ліквідували 13 пожеж на транспорті

У Львівській області упродовж 3-х днів рятувальники ліквідували 13 пожеж на транспорті

13.08.13 08:55 0 821
Упродовж 3-х днів на Львівщині виникло 13 загорань транспортних засобів. Так, 9 серпня львівські вогнеборці ліквідовували займання у вантажному автомобілі «КАМАЗ», що горів у Турківському районі. У наступні два дні вогнеборці боролися із займанням автівок «Daewoo Lanos» та «Opel Astra» в м. Новояворівську, «Opel Astra» у Пустомитівському районі, автомобілів «ВАЗ 2101» та «Mazda 3» у місті Львові, «Черрі Амулет» у м. Дрогобич та «ВАЗ-2107» у Жовківському районі

Крім того, 9 серпня у м. Львові внаслідок пожежі в металевому гаражі на території гаражного кооперативу «Північний», вогнем знищено перекриття гаражу та автомобіль «Ford Escort». Того ж дня у м. Самборі виникла пожежа у 2-поверховому житловому будинку. Внаслідок пожежі знищено повністю дах гаражу, дерев’яний гараж, пошкоджено дах на площі 9 кв.м сусіднього гаража, 2 легкові автомобілі «Москвич 408» і «Москвич 2140» та мотоцикл «ІЖ-Планета».

10 серпня пожежа виникла у житловому будинку в с. Волсвин Сокальського району. Внаслідок горіння, вогнем знищено будинок, дерев’яну господарську будівлю, мотоцикл «ІЖ - Юпітер-5», 2 куб. м дошки та 1 тонну зерна.

вночі о 02:57 пожежа в м. Рава-Руська Жовківського району знищила дах та перекриття господарської будівлі, а також легковий автомобіль «ВАЗ-2107».

О 04:44 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Стрий в металевому гаражі. Вогнем знищено дерев’яну обшивку на площі 8 м.кв., речі домашнього вжитку на площі 4 м.кв. та пошкоджено скутер.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ