"Свобода" вимагає демонтувати металеві конструкції з фасаду будинку по вул. Сербській у Львові

"Свобода" вимагає демонтувати металеві конструкції з фасаду будинку по вул. Сербській у Львові

13.08.13 08:09 0 977
Народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Юрій Михальчишин скерував звернення прокурору Львова Андрієві Стасіву, в. о. міського голови Олегові Синютці та начальнику адміністративно-технічного управління Львівської міської ради Євгенові Климковичу з вимогою демонтувати металеві конструкції з фасаду будинку по вул. Сербській, 3 у Львові.

Як повідомив націоналіст, у суботу, 10 серпня 2013 року, він зупинив протиправний монтаж металевих рекламних конструкцій на фасад будинку по вул. Сербській, 3. Народний депутат викликав на місце події правоохоронців, які прийняли заяву про вчинення правопорушення та склали відповідні акти. Однак уже в понеділок на фасаді будинку з'явилися нові елементи металевих конструкцій.

"Інакше як негідниками цих підприємців назвати не можна. Вони демонструють повну зневагу до рідного міста, бо плюндрують його серце – історичну спадщину. Це ненормально, коли на фасад пам'ятки архітектури XVII ст. встановлюють ванни та унітази. Однак ненормально й инше – коли ані міська, ані обласна виконавча влада не знаходять у собі мужности поставити цих знахабнілих "рестораторів" на місце. Ба більше, жоден чиновник не написав жодної скарги щодо цього випадку", – зазначив Юрій Михальчишин.

За словами свободівця, він скерував депутатське звернення до прокуратури та виконавчих органів ЛМР з вимогою перевірити законність встановлення металевих рекламних конструкцій на фасад будинку по вул. Сербській, 3. "Я хочу вірити, що здоровий глузд візьме гору і цю металеву вакханалію демонтують. Якщо ж виконавчій владі забракне духу – "Свобода" знайде техніку і людей, щоби зняти це неподобство", – додав Юрій Михальчишин.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях відкрито ...
Наступна новина: У Волинському училищі ...

КОМЕНТАРІ