У Львівській області міндоходів взято курс на спрощення порядку адміністрування податку на прибуток

У Львівській області міндоходів взято курс на спрощення порядку адміністрування податку на прибуток

13.08.13 10:00 0 919
Під час зустрічі за «круглим столом» керівництва Спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великих платників у м.Львові МГУ Міндоходів з представниками великого бізнесу та громадських організацій обговорено ініціативу Міністерства доходів і зборів України щодо внесення змін до чинного порядку справляння податку на прибуток.

Розробленим законопроектом передбачається комплексно реформувати норми Податкового кодексу в частині визначення об'єкта оподаткування цим податком. Пропонується скасувати ведення окремого податкового обліку та визначати податкові зобов’язання на підставі показників єдиного обліку – бухгалтерського.

«Вдосконалення податкового та митного законодавства є однією із стратегічних цілей Міндоходів. Запропоновані зміни спрямовані на суттєве спрощення обліку, зменшення витрат часу та фінансових ресурсів платників на визначення зобов'язань з податку на прибуток і складання податкової звітності», - підкреслила в. о. начальника інспекції Галина Яремчук.

Учасники «круглого столу» підтримали основні положення законопроекту, висловили свої зауваження та окреслили можливі шляхи їх вирішення.

Після засідання відбувся семінар-практикум з актуальних питань оподаткування.

СДПІ з обслуговування великих платників

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцька ОДПІ: Малому та ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ