У Львові зустріч футболістів "Карпат" і "Зорі" відбулась без грубих порушень громадського порядку

У Львові зустріч футболістів "Карпат" і "Зорі" відбулась без грубих порушень громадського порядку

13.08.13 09:49 0 799
У Львові 10 серпня на стадіоні «Україна» відбувся футбольний матч між командами «Карпати» (Львів) та «Зоря» (Луганськ). Завдяки вмілим та професійним діям охоронців правопорядку, зустріч футболістів у Львові пройшла без порушень громадського порядку.

460 працівників органів внутрішніх справ та внутрішніх військ забезпечували охорону громадського порядку під час спортивного дійства.

Напередодні проведення футбольного матчу було проведено збір особового складу. На інструктажі були присутні в. о. заступника начальника ГУМВС – начальника міліції громадської безпеки Сергій Маруняк, керівник міліції Львова Сергій Зюбаненко та його заступник Андрій Падяк.

- у нас черговий матч між українськими футбольними клубами. Ми очікуємо до 5 тисяч глядачів. До нас вже прибуло 28 гостей – фанатів «Зорі». Охорону громадського порядку забезпечують співробітники шести райвідділів Львова, спецпідрозділи «Беркут» та «Грифон», - зазначив полковник міліції Сергій Романович Маруняк. - Основне наше завдання – недопущення порушень громадського порядку, хуліганських проявів, розпивання алкогольних напоїв. Наряди також зорієнтовані на попередження занесення на територію стадіону піротехнічних виробів та проникнення осіб у стані алкогольного сп’яніння.

Як зазначив Сергій Маруняк, співробітники міліції не залишають поза увагою питання щодо дій футбольних фанів. У Головному управлінні МВС України у Львівській області щоразу перед проведенням футбольного матчу збирають представників громадських організацій, які напряму співпрацюють з керівниками футбольних клубів, а також з вболівальниками. З ними правоохоронці проводять профілактичні бесіди, роз’яснюючи, якою буде відповідальність за вчинення тих чи інших порушень.

Крім того, дані про осіб, які вчинили порушення, міліція обліковує. На таких в області є 68 вболівальників, які віднесені до категорії «проблемних».

Так, правоохоронці забезпечили охорону громадського порядку під час матчу. Грубих порушень громадського порядку не було допущено.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: “Важливо, аби ...

КОМЕНТАРІ