У Львівській області у Жовківському районі біля сільського дискоклубу раніше судимий підрізав неповнолітнього

У Львівській області у Жовківському районі біля сільського дискоклубу раніше судимий підрізав неповнолітнього

13.08.13 08:24 0 804
В одному зі сіл Жовківського району вечір розваг у дискоклубі завершився різаниною: 29-річний місцевий житель, раніше судимий, травмував ножем 15-річного хлопчину.

Подія сталася 11 серпня 2013 року. Близько 00.05 годині у Жовківський райвідділ міліції надійшло повідомлення від чергової медсестри Жовківської центральної районної лікарні про те, що до них з тілесними ушкодженнями у вигляді непроникаюче ножове поранення спини було госпіталізовано 15-річного жителя одного зі сіл району.

На місце скоєння події виїхали працівники міліції, які з’ясували, що ввечері 10 серпня у селі Глинськ виник конфлікт між групою неповнолітніх та 29-річним чоловіком, раніше судимим.

Конфлікт відбувся ще на дискотеці, яка проходила у приміщенні народного дому. За словами очевидців, до групи неповнолітніх підійшов нетверезий чоловік, який почав нецензурно висловлюватися, штовхати їх та шарпати за одяг.

Як розповів начальник Жовківського райвідділу міліції полковник міліції Ярослав Ващишин, спершу між учасниками конфлікту відбулася словесна перепалка у приміщенні народного дому, а потім усі вийшли на вулицю, де продовжили з’ясовувати стосунки. На якусь мить 29-річний чоловік відійшов від групи неповнолітніх, зайшовши у кафе. Там чолов’яга пояснив, що йому потрібен ніж для нарізання хліба, а сам повернувся до хлопців, з якими продовжив розмову, але вже з ножем у руках.

Розмова між ними не склалася і нетверезий чоловік травмував ножем у спину одного з неповнолітніх.

Чоловіка, якого раніше притягували до кримінальної відповідальності за ознаками статті 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За вказаним вище фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ