Засуджено рівнянина, який торговував психотропними наркотиками

Засуджено рівнянина, який торговував психотропними наркотиками

13.08.13 08:01 0 987
Торік на початку травня 33-річний рівнянин Микола в Рівненському міському суді вислухав свій перший вирок. Суд за незаконне зберігання психотропних речовин оштрафував його на 1 700 гривень. Однак уже за три тижні чоловік знову потрапив у поле зору правоохоронців…

Цього разу Микола зайнявся збутом метамфетаміну. З його слів, психотропний наркотик він придбав у невідомої особи. 26 травня в одній із квартир багатоповерхівки, що на вулиці Шевченка в Рівному, Микола збув 0,0275 грама перветину за 300 гривень 23-річній рівнянці Марині. Уже через три дні жінка знову купила в чоловіка ще 0,0109 грама психотропного наркотику за сто гривень. Наразі відомо, що Марина була таким собі посередником між покупцями та продавцем, сама ж наркозалежною не була. При обшуку правоохоронці виявили в квартирі Миколи ще 5 згортків з метамфетаміном.

— Після затримання Миколу взяли під варту. Рівненський міський суд справу розглядав одразу за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання, а також незаконний збут психотропних речовин, вчинені повторно) та ч. 2 ст. 309 (незаконне придбання, зберігання психотропних речовин без мети збуту). Чоловікові призначено покарання у виді позбавлення волі на три роки з конфіскацією ? частини майна, яке є власністю засудженого, — розповіла старший прокурор прокуратури м. Рівне Ірина КАРПЮК, яка підтримувала державне обвинувачення в суді.

Прес-служба прокуратури м. Рівне
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Дільничні інспектори "за ...

КОМЕНТАРІ